tarra bulga park tarra valley - Reisverslag uit Traralgon, Australië van Aad en Conny Nederveen - WaarBenJij.nu tarra bulga park tarra valley - Reisverslag uit Traralgon, Australië van Aad en Conny Nederveen - WaarBenJij.nu

tarra bulga park tarra valley

Blijf op de hoogte en volg Aad en Conny

12 December 2012 | Australië, Traralgon

Vandaag zijn we door Theo en rosa meegenomen naar tarra bulga park en tarra Valley. Een nationaal park vol met bomen ( mountain ash) die wel 75 meter hoog kunnen worden en varens die meters hoog zijn. Het lijken wel palmbomen. Totale stilte behalve de geluiden van stromend water van de watervalletjes en vogels.
Het lijkt wel of je door de jungle loopt. Wat een mooi gebied. We hebben genoten. Onderweg kwamen we langs mount tassie een gebied die in 2009 is getroffen door bosbranden. Het hele gebied is verwoest. Kale bomen zijn daar getuige van. Nieuwe vegetatie ontstaat alweer. Sommige zaden hebben zelfs die enorme hitte nodig om open te barsten, zodat er een nieuwe planten kunnen ontstaan. Ook heeft de bosbrand vele huizen en mensenlevens opgeeist. Een paar jaar geleden moet het gebied er als een spookstad hebben uitgezien. We hebben een fantastische dag gehad. Enjoy the pictures..

Great trip great view great company. Thank you guys!

• 12 December 2012 - 07:16

Yvonne:

Hallo vakantiegangers ik zie dat jullie aan het genieten zijn ga zo door we volgen jullie.

Groetjes de buurtjes

Carola:

De foto's zijn schitterend, zo te zien hebben jullie het prima naar jullie zin

• 12 December 2012 - 12:54

Aad En Conny Nederveen:

Zeker weten carola. Zulke mooie dingen die we zien.

• 12 December 2012 - 21:17

Margret Van Velthoven:

Hallo, Conny en Aad

Leuk om jullie reisverslag te lezen en jullie hebben ook weer hele mooie foto s gemaakt.