Melbourne first day - Reisverslag uit Ladang Lothian, Maleisië van Aad en Conny Nederveen - WaarBenJij.nu Melbourne first day - Reisverslag uit Ladang Lothian, Maleisië van Aad en Conny Nederveen - WaarBenJij.nu

Melbourne first day

Blijf op de hoogte en volg Aad en Conny

02 December 2012 | Maleisië, Ladang Lothian

Hallo ,

We hebben al weer onze eerste dag in melbourne er op zitten.
Allereerst zijn we vanmorgen opgewacht op het vliegveld door Kieta Luke en Jenny. Ze hadden een mooie bos bloemen en hollandse vlag. Zo fijn elkaar weer te zien. We reden in de auto naar de stad. Stuur zit hier aan de verkeerde kant en ze rijden links. Hele rare ervaring en wij moeten dat. Straks moeten wij dat ook gaan doen.
We zijn eerst gaan ontbijten/ lunchen. Daarna hebben we gedag gezegd van Jenny en Kieta. Zij moesten weer terug. Luke heeft onze een rondtour gegeven door melbourne. Deels gebruik makend van de historische tram. Heel veel bekende punten hebben we bezocht. Southbank aan de Yara rivier. Victoria' s art centrum. Flinderstreet met zijn bekende station. Eureka tower. We zijn het crown plaza hotel in geweest en hebben het casino en andere gokplaatsen gezien.
We hebben een biertje gedronken bij Young and Jackson.
Ook hebben we een mobieltje gekocht pre paid zodat we hier in australie bereikbaar zijn. Tia belde al vandaag om ons even te spreken zo ook John. Leuk allemaal hoor. We voelen ons zeer welkom!
Vanavond hebben we de eureka toren bezocht . Boven op de 88 ste verdieping heb je een geweldig uitzicht over Melbourne. Ook zijn we in de edge geweest. Dat is een glazen cabine die 3 meter buiten het gebouw schuift. 300 meter hoog. Je staat ook op een glazen bodem. We hebben een leuke foto erbij.
Daarna een heerlijk diner met luke aan de Yara river. Nog steeds mooi weer. We zitten in december lekker buiten zonder jas. zijn jullie al jaloers?

Hello guys
Today a wonderrful day with luke kieta and jenny starting with a warm welcome at the airport with flowers and a flag.
Flinderstreet station. Federation square. Eureka tower with the edge.Crown plaza hotel. Southbank. Historical tram. Shopping malls. Ending the day with a nice diner at yara river.

• 02 December 2012 - 14:35

Rob _ Yvon:

Hartstikke gaaf we zijn toch wel een beetje jaloers, geniet er lekker van en we zien jullie verslagen tegemoet.

• 02 December 2012 - 15:05

CarolÀ:

Fijn om te horen dat de reis goed verlopen is. Ben wel een beetje jaloers. Jullie mooi weer en wij regen en koud. Zo te horen hebben jullie al een hoop gezien. Veel plezier en geniet ervan

• 02 December 2012 - 15:38

Jiska:

Klinkt als een drukke dag. Fijn om te horen dat jullie zo welkom zijn, maar ik heb echt niet anders verwacht! Zo zijn ze!!
    Nou geniet er maar lekker van! Voel je niet verplicht elke dag wat te laten horen, anders ben je nog met thuis bezig. Ik vind het belangrijker dat jullie genieten.

Dikke kus!!!

• 02 December 2012 - 15:48

Frans En Marina:

Hoi Aad en Conny
    Geweldig dat we de dingen met jullie kunnen meebeleven terwijl julllie zo ver weg zijn.
    Heel veel genieten en we zijn het helemaal met Jiska eens.
    diike kus. xxxxx

• 02 December 2012 - 17:17

Monique:

Natuurlijk jaloers op het moie weer bij jullie.Hier somber en regen. Wat een drukke eerste dag hebben jullie gehad. Maar ja des te lekkerder zullen jullie slapen zodat jullie weer fris enfruitig zijn voor dag 2.

• 02 December 2012 - 20:08

Nathalie:

Wij druk met de Sint en jullie in de zon, wat een contrast.....Geniet met volle teugen.

• 02 December 2012 - 23:08

Elly En Hans:

hoi Aad en Con,

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Jullie zullen wel kapot zijn van zo'n lange reis.
    Maar zo te lezen wordt de eerste dag al goed benut.
    Heel veel plezier en de groetjes van ons